|
MM-830
|
 |
« Odgovor #15 : Travanj 14, 2008, 08:13:47 » |
|
OGLASI Prodajem kuću na klizis�tu. Nije puno pres�la.
Hrvatska turistička reklama: Mala zemlja za veliki odmor...
Srpska turistička reklama: Bolje da posetite Vi nas, nego mi Vas...
Mjenjam zdravstvenu za s�tednu knji�žicu. �ifra: zdravlje je najveće bogatstvo.
Djevojka, 21 godine, visoka, zgodna, crna kosa, plave oći, zaposlena, bogata, tra�ži musku osobu slićnih osobina kome bi prodala 10 m - BUKOVIH GREDA...
Zanimljivi oglasi: - Izdajem sobu, ploče, knjige, tajne, prijatelje, rodbinu i dr�avu.
- Psihijatar će vam pomoći da se suočite sa sobom, predsobljem i kupatilom.
- Imam planta�u oraha, potrebna �enska za tucanje!
- Trebam djevojku, ne da radi nego da pije, da zabavlja goste.
- Mjenjam �utog kanarinca za svinju od 150 kilograma. Boja nije bitna.
- Mlad student, 26 godina, ne pu�i, ne pije, ne juri �enske, rado bi promijenio način �ivota.
- Djevojka, 23 godine, visoka, zgodna, crna kosa, plave oči, zaposlena, bogata, tra�i mu�ku osobu sličnih osobina kojoj bi prodala 10 kubika bukovih greda. Povoljno!
- Ma�em po aerodromima i autobusnim stanicama. �ifra "Parkinson".
- Ako neko �eli da ostavi alkohol i cigare, nek' ih ostavi kod mene.
- Tra�i se radnik za prodaju kikirikija na komad. �ifra: "Strpljenje".
- Prodajem kravu, crna metalik boja, hi-fi mukanje, spu�teno vime, sportski rep i aluminijska kopita.
- Vi imate Sony PlayStation, ja imam vrijeme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim najte�e nivoe igara.
- Pjevačica zgodne spolja�njosti pjevala bi i u unutra�njosti.
- Mjenjam zdravstvenu knji�icu za �tednu. �ifra: "Zdravlje - najveće bogatstvo".
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 06:03:15 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MM-830
|
 |
« Odgovor #16 : Travanj 15, 2008, 07:24:10 » |
|
Dva policajca: - Prodajem moju peglicu, 10 godina staru, sa 150,000 km. - Tko će ti kupiti peglicu sa 150,000 km. Odi kod mehaničara i skini kilometra�u. Dan poslije: - Bio sam kod mehaničara i skinuo kilometre na 90,000. - Previ�e za jednu peglicu staru 10 godina. Treba� skinuti jo� kilometara. Dan poslije: - Zna� ona moja peglica; poslu�ao sam te i sada ima 25,000 km. - A da? I koliko tra�i�?
Jedan policajac poslao �enu i djecu na more i nakon tjedan dana ide da im se pridru�i. Dođe u hotel i navali na �enu. - Ma dragi, djeca su u susjednoj sobi, ne mo�emo to ovdje raditi. - Ima� pravo, idemo na pla�u. Nako pet minuta, na opustjeloj pla�i u predvečerje počnu strastveno voditi ljubav. Dok su u ljubavnom zagrljaju, kraj njih se stvori policajac. - Sram vas bilo, brzo se oblačite, ne rade se te stvari na javnom mjestu. - Oprostite, reče mu�, ovo je bio trenutak slabosti, nismo se vidjeli cijeli tjedan. Znate i ja sam policajac i bilo bi nezgodno da mi naplatite kaznu. - U redu, vi ste kolega i vama je opro�teno, ali ovu kurvu hvatam već treći puta ovaj tjedan i kazna joj ovoga puta ne gine.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:52:12 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MM-830
|
 |
« Odgovor #17 : Travanj 15, 2008, 07:25:01 » |
|
Na jednoj planinskoj cesti, jedan seljak vidi policijski auto koji ide prema vrhu planine, vozeći u rikverc. - Ma za�to vozite u rikverc? - Zato jer neznamo da li na vrhu planine ima okreti�te gdje se mo�emo okrenuti. Nakon desetak minuta seljak opet sretne isti policijski auto koji se spu�ta niz cestu, vozeći opet u natrag. - Ma kako to da se i spu�tate u rikverc? - Na vrhu smo na�li okreti�te.
- Za�to policajci uvijek idu u parovima? - Jedan čita, a drugi pi�e.
- Za�to policajci uvijek idu u parovima? - Jedan je toki, a drugi je voki.
- Za�to policajci nose kacigu? - Da im ne�to ne padne na pamet.
- Za�to tri policajca ide zajedno? - Jedan čita i pi�e, a druga dvojica čuvaju genija.
Izgubio policajac kapu. Nađe kapu jedan dječak i pita policajca: - Da li je ovo va�a kapa? - Ne, ja sam svoju maloprije izgubio.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:52:29 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MM-830
|
 |
« Odgovor #18 : Travanj 15, 2008, 07:50:00 » |
|
Pita sudac Muju: - Kako ste mogli pregaziti 52 ljudi? - Otkazale mi kocnice na nizbrdici! - Pa zar niste mogli negdje skrenuti? - Ma, jesam! Lijevo su bila 2 covjeka, a desno na autobusnoj stanici njih 50! Pomislih, bolje pregaziti ovu dvojicu nego onih 50! I kad sam pregazio prvoga, ovaj drugi, idiot jedan, potrcao medu onih 50!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MM-830
|
 |
« Odgovor #19 : Travanj 20, 2008, 08:13:47 » |
|
Dođe Ivek kod doktora da se po�ali na �enu, pa ka�e:
- Gospon doktor, ja stvarno ne znam �to da radim! Ja i �ena već du�e vrijeme ne radimo one stvari! - Pa dovedite je da ja popričam s njom
I tako sutradan, Ivek dovede �enu kod doktora. Doktor je primi i počne razgovor.
- Dobar dan, gospođo! - Dobar dan, doktore! - Va� mu� mi je rekao da već du�e vrijeme niste imali seksualne odnose! Za�to? - Joj znate, doktore, ja ujutro krenem na posao i vozi me susjed �tef. Onda me on pita Čuj, bu� mi platila za benzin ili �ta? i ja onda moram ono ili �ta! Zakasnim na posao i meni gazda ka�e Hoće� da ti dam otkaz ili �ta? i ja moram ono ili �ta! Vraćam se sa posla i opet me vozi susjed koji opet pita Bude� mi platila za benzin ili �ta? i ja onda opet moram ono ili �ta. I kad dođem kući, ja stvarno ne mogu vi�e!
Na to će doktor:
- Pa, hoćete li da to ka�emo va�em mu�u ILI �TA?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:52:44 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rio775
|
 |
« Odgovor #20 : Travanj 22, 2008, 06:12:43 » |
|
Bio Mujo na poslovnom putu u Japanu. Tamo pokupio neku kurvu i cijelu noć radio posao, a ona je uzbuđeno vikala: - Hasimota! Hasimota! Po�to Mujo, naravno nije znao ni riječ japanskog, zaključio je da je to neki uzvik odu�evljenja. Sutradan ujutro ode on na golf s japanskim biznismenima. Japanac, koji je igrao prvi, na odu�evljenje prisutnih ubaci lopticu iz prve. Svi aplaudiraju, a Mujo, da ispadne pametan, vikne: - Hasimota! Japanac se unezvereno okrene i upita: - Kako to misli�, pogre�na rupa?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:53:06 MM-830 »
|
Evidentirano
|
*Dobrodošli na Ptičica forum*
|
|
|
|
MM-830
|
 |
« Odgovor #21 : Travanj 22, 2008, 08:17:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MM-830
|
 |
« Odgovor #22 : Travanj 26, 2008, 06:03:38 » |
|
�to pi�e na Severininom tijelu oko pupka? Objekat je pod video nadzorom.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:53:38 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rio775
|
 |
« Odgovor #23 : Svibanj 07, 2008, 07:39:34 » |
|
Bracno savjetovanje po bosanski : Dosli Mujo i Fata na bracno savjetovanje kod psihologa. Fata se navila kako je Mujo ne voli vise ko prije, ne motivira je, ne dodiruje , raspricala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, pocne da je hvata i gnjeci na razlicitim mjestima i sjedne.
Fata zanijemila i samo gleda. Doktor se okrena Muji i kaze: " Vidis, ovo njoj treba bar tri puta tjedno". Kaze Mujo: " Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom al', vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima."
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:54:36 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rio775
|
 |
« Odgovor #24 : Svibanj 07, 2008, 07:40:47 » |
|
Stoji Ivica ispred haustora i zamoli gospodina da mu pozvoni jer je on premalen. Gospodin pozvoni, a Ivica kaze: "A sad bjezimo obojica"
�kolski psiholog pita malog Ivicu:
- �to bi �elio raditi kad odraste�? - Sanjam o tome da zarađujem 20 milijuna mjesečno, kao moj tata. - Zar tvoj tata zarađuje 20 milijuna mjesečno?! - upita zapanjeno psiholog. - Ne, on također sanja o tome.
Pase krava na livadi i gleda nju s druge livade bik, a livade su odvojene �ičanom ogradom. I ide bik, preskoči ogradu i dođe do krave. Ka�e njemu krava:
- Ja sam krava muzara, nadimak mi Guzara.
A bik će:
- Ja sam bik Rudonja, a nadimak mi ostao na onoj ogradi.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:54:50 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rio775
|
 |
« Odgovor #25 : Svibanj 12, 2008, 08:42:22 » |
|
Razgovaraju dva klitorisa. Kaze jedan drugom: - "Gle kakav si, sve si se ofucao, kao da imas sto godina. A ovaj drugi na to: - "Sta ces, zli jezici..."
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rio775
|
 |
« Odgovor #26 : Svibanj 14, 2008, 09:04:22 » |
|
U strogo patrijarhalnoj i pobo�noj porodici jednog dana sinčić upita oca: - Tatice, za�to na�a mama ima sise ? - Zna� sine - brzo se snalazi otac - to je zato da kada jednog dana bude umirala, one se napu�u i odnesu mamu u nebo dragom Bogu ! Nakon nekoliko dana otac se vrača sa posla, a sinčić na ulici trči mu u susret sav zdvojan vičući: - Brzo tatice, po�uri kući, mama umire ! - �to je bilo ? - upita uzbuđenim glasom otac. - Eno do�ao čika dimnjačar, le�i na mami, napuhuje joj sise, a ona na sav glas uzdi�e: "Bo�e, o dragi Bo�e. Evo me dolazim, uzmi me, sva sam tvoja !" 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:55:07 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rio775
|
 |
« Odgovor #27 : Svibanj 14, 2008, 09:18:31 » |
|
Ulazi čovjek u mesnicu: - Dajte mi 100 grama parizera. Prodavačica odre�e i stavi na vagu. - Je l'mo�e 110 grama? - Tra�io sam 100, a ne 110 grama. Prodavačica nervozno re�e... - Je l'mo�e 98 grama? - Ne. Hoću 100 grama. Prodavačica jo� nervoznije sjecka... Je l'mo�e 101 gram? Ne! Rekao sam 100 grama i dajte mi točno 100 grama. - Uhvatite me za sise. Kupac gleda zbunjeno... - UHVATITE ME ZA SISE! - Za�to? - VOLIM DA ME DR�E ZA SISE DOK ME JEBU!!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 05:55:16 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
spoljky_vuk
Gost
|
 |
« Odgovor #28 : Svibanj 21, 2008, 11:52:29 » |
|
Bili na krstarenju Amerikanac, Rus i Albanac. No, brod zadesi strasna
oluja i on potone, a trojica putnika isplivaju na neki otok.
No, bio je to otok Amazonki, koje su ih odmah zarobile. Prekrasna kraljica Amazonki tada im
obrazlozi situaciju:
'Na nasem otoku smiju zivjeti samo ZENE. Prema tome, mozete birati: Hocete
li da vas odmah ubijemo ili da vam odrezemo pimpek?
Zagledaju se njih trojica, pimpek je pimpek, ali zivot je zivot, pa uglas
viknu: Rezite!
I tako kraljica Amazonki prvo odvede Amerikance u sator za egzekuciju,
zacuje se njegov strasni urlik i on istrca drzeci se za okrvavljeno
medjunozje.
Potom u sator odvedu Rusa. No, on je petnaest minuta urlao, dok se napokon
nije pojavio drzeci se za okrvavljeno medjunozje.
Tada lijepa Amazonka dodje po Albanca, a on je upita:
'Cekaj malo, objasni mi kako to da je Amerikanac tako brzo bio gotov, a Rus je toliko dugo urlao?'
'Znas, mi ti pimpek uklanjamo prema zanimanjju. Amerikanac je bio mesar,
pa smo mu ga,cak, odsjekle satarom, a Rus je bio drvosjeca, pa smo mu ga otpilile.
Nato se Albanac pocne odusevljeno smijati pa objasni:
'E, lepa moja, meni ce da ga ljizes dok se ne rastopi!!!!!!!'
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2008, 06:00:08 MM-830 »
|
Evidentirano
|
|
|