|
rio775
|
 |
« : Travanj 16, 2008, 06:26:27 » |
|
Oglas iz Beograda
Ukraden fiat 128/PEGLA
�to ne onu Vektru ili onog BMW-a od narko dilera iz ulaza do mene??? Kako ga samo upali, kad ga ja verglam po deset minuta??? Jel ti crkla guma ko meni prekjuće??? Jesi uključio grejanje kroz haubu, po�to se sajla pokidala???
Dokle si stigao sa one tri litre u rezervoaru, nadam se do prve bandere, ruka ti se osu�ila!!!
Jel te zaustavio saobraćajac �to nema� prednji desni �migavac, nek ti polomi noge pendrekom!!! Jesi se naslu�ao muzike na onom jednom produvalom zvučniku, kasete se ba� duuuugo vrte zimi, mozak ti kroz u�i iscureo!!!
Cigaru upali na auspuh po�to nema upaljača, kurca mi se napu�i�!!! Ispod desnog sedi�ta ima� dugme kojim mo�e� da prespoji� bobinu, da ti ga ne bi ukrali, ukrali ti le�inu dabogda!!!
Kad pada ki�a ti stavi rukavice jer se skida ono crno sa volana, mutna te voda izbacila!!! Pazi da ti ne polome brisače (ima� stare potro�ene rezervne u gepeku ).
Kočnicu pritisni dvaput brzo, ili jednom al' do daske, iako bi ja �eleo da ne mo�e� da zakoči� na vreme pred grotlom pakla i tamo gori� dok ti 128 demona čereči iznutrice do kraja večnosti!!!!
�to me mrzelo da stavim jastuće sa iglama i udicama na vozačevo sedi�te, bar bih po�tedeo svet tvog prokletog poroda, �iv se ucrvljao da se ne ucrvlja�, gubom ka�ljo, krv ti se gnojila! Stiće tebe kletva najstra�nija, gde pokrade po�tena čoveka, kugom ti se seme zatrovalo, krvi pi�o, gnoja proljevao! Đavoli ti pamet isisali, a sa glavom nogomet igrali! Deca ti se iglama trovala, đavo ti ih mlade oduzeo! Iznutrice u ka�u prestale, sve ih sikto na oči i u�i! Mater ti se parila s veprom pa da posere jo� jednog takvog itog ko �to si ti.
P.S . Ako neko vidi krem zastavu 128 registracije BG-192-523 neka je polije benzinom i zapali.
|