Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 17 savjeta kako zadržati curu  (Posjeta: 457 )
admin
Ptičica

Forum administrator!

simebugarija@hotmail.com
Profil Email
« : Lipanj 02, 2008, 11:05:09 »

1.Kad djevojka pita kako izgleda, obavezno slegnuti ramenima i reći ''Mogla bi i bolje ''. To će ju držati stalno napetu, a to djevojke vole.

2.Nikada ju ne držati za ruku. To se može interpretirati kao znak slabosti. Ako ona vas zgrabi za ruku, stisnite ju jako dok ne vrisne. (to će ju impresionirati jer će vidjeti kako ste uistinu snažan muškarac)

3.Jednom mjesečno joj se prikradite s leđa i srušite ju na pod. Djevojke su kao psi, vole iskazivanje ljubavi kroz grubost.

4.Nazovite ju usred noći da pitate spava li. Ako kaže da spava odgovorite sa ''I bolje ti je''.
Ponoviti 4-5 puta tu noć. To će joj pokazati da vam je stalo.

5.Kada je zbog nečega zabrinuta predložite joj mogucnost da je sama kriva za to. To će joj pomoći da se zamisli i pokua napredovati. A to treba svakoj djevojci.

6.Ako razgovarate s drugom djevojkom, pobrinite se da vasa gleda. Kada vas pogleda, zagledajte joj se u oči, usnama oblikujte rijeci ''.ebi se'' i zašlatajte ovu s kojom razgovarate. Djevojke vole konkurenciju.

7.Svojim prijateljima ju predstavljajte kao ''tamo neku koku''. Žene vole takve posebne nadimke.

8.Zagrijte ju kada je hladno, ali ne vašom jaknom jer će tada vama biti hladno. Pogledajte ju u oči i recite: ''Prestani kukati zbog hladnoće jer ćes inače kukati zbog šljive na oku.''. Najbolji način za zagrijati ju je strahom.

9.Odvedite ju na zabavu, čim dođete tamo, ona će naravno otići na WC, a vi odmah pobjegnite. Vratite se pred kraj fešte i urlajte zbog toga što vas je ostavila samog cijelo veče i da s kim je bila.

10.Nasmijavajte ju. Ako ona na primjer ima malenog kućnog ljubimca, šutirajte ga po kući. To je uvijek smiješna scena.

11.Pustite ju da zaspe na vašoj ruci. Kad zaspe viknite joj glasno na uho i počnite skakati. Ponavljate dok ne ode doma.

12.Ako vam je stalo do nje NIKADA to ne pokazujte. To će joj samo dati samopouzdanja i nikada ju nećete moći pretvoriti u objekt, što ona svakako želi postati.

13.Kada pada kiša pitajte ju zašto plače. Ona će reći '' To je samo kiša'' . Deset minuta kasnije okrenite se prema njoj i zaurlajte ''Prestani plakati!!!!''. Žene vole opasne muškarce koji znaju da djevojke zbog njih plaču.

14.Ako slušate muziku na slušalice i ona poželi čuti što slušate, recite ne!, Tako ce ona misliti da ste tajanstveni.

15.Zapamtite njen rođendan ali joj nemojte ništa kupiti. Naučite ju da materijalne stvari nemaju važnost. Jedino što je važno jest da vas ona usreći, i vaša sreća je najbolji poklon koji ona ikada može dobiti.

16.Kada vam nešto pokloni za rođendan ili Božić, recite da vam se poklon sviđa. Slijedeći put kada bude dolazila ostavite da poklon vidljivo viri iz vaše kante za smeće.

17.Ako je ljuta što ju ne zovete kad kažete da ćete zvati, obećajte joj da ćete ju nazvati u točno određeno doba. Tako da budete sigurni da će čekati uz telefon. Zatim joj recite da ćete joj u pozivu reći jedno slatko iznenađenje. Sada ce biti stvarno uzbuđena. Nemojte nazvati .

Sretno!
« Zadnja izmjena: Listopad 08, 2008, 08:05:43 bsaric » Evidentirano

devil_and_angel
Global Moderator
Ptičica

welcome to our world....

neam+to.... juhuuuuuuuuuuuu
« Odgovor #1 : Lipanj 02, 2008, 12:59:57 »

aham.....
Evidentirano

a jajjjjjj jupi jupi jeeeeeeeeeeee
admin
Ptičica

Forum administrator!

simebugarija@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #2 : Lipanj 02, 2008, 01:18:36 »

Evidentirano

Demka
Tič
**

voli dok ima priliku za to

« Odgovor #3 : Srpanj 05, 2008, 09:55:26 »

Evidentirano
Emina
Global Moderator
Ptičica

tvoja slaba tacka je moja lepota!!!!!!!!!

EMINA_MINNA@HOTMAIL.COM EMINA_SULJEVIC@YAHOO.COM
Profil Email
« Odgovor #4 : Srpanj 06, 2008, 10:26:38 »

ja bih sutnula prvog koji mi uradi i jedno od ovoga posebno da me probudi u noci..... dobri dobri dobri ..dobri..neznam da je od zlata
Evidentirano
Diana18
Tič
**

diana.delic@live.com
Profil Email
« Odgovor #5 : Srpanj 07, 2008, 11:27:52 »

hehe ... ovo ti je super clanak, ali tema bi trebala biti, 17 nacina da te cura ostavi  kesi se upit
Evidentirano
jeen
Tič
**

kuda poć' kad te ljubav ostavi ?

« Odgovor #6 : Srpanj 08, 2008, 11:34:31 »

hehe ... ovo ti je super clanak, ali tema bi trebala biti, 17 nacina da te cura ostavi  kesi se upit
super super super super  pljesak
Evidentirano
bad boy
Tič
**

Profil Email
« Odgovor #7 : Srpanj 10, 2008, 07:20:23 »

Zasto je zadrzavati?! Ako joj je stalo do tebe ostat ce bez obzira na sve. Ljubav se moze kupiti, ali moze biti i prodana.
Evidentirano
maki
Tič
**

spammer

« Odgovor #8 : Srpanj 10, 2008, 08:34:47 »

Evidentirano

I feel stupid and contagious
imam i ja stranicu - www.cro-portal.net - pa posjetite i mene smijeh
Diana18
Tič
**

diana.delic@live.com
Profil Email
« Odgovor #9 : Srpanj 11, 2008, 07:06:41 »

he he , svijet ima 4 strane, moja je jedna a on (posto sam cura) nek' bira izmedu onih 3 na koju ce, jer ako ne zeli ostat, cemu forsiranje... 
Evidentirano
mala plava
Tič
**

RECTA LINEA BREVISSIMA , RECTA VIA TUSSISIMA!

« Odgovor #10 : Srpanj 16, 2008, 09:45:50 »

haha......... ako neko tako moze zadrzat curu svaka cast.....  kik box kik box kik box kik box
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: