TBF - Fantastična

TBF - Fantastična

09.07.2010. - TBF je jedna od najboljih grupa u Hrvatskoj, njihova glazba je jedinstvena i zato privlače brojne fanove k sebi. Njihove pjesme imaju simpatičan i humorističan sadržaj i zato ih toliko volimo.Nadamo se da će dečki i dalje nastaviti snimati dobru glazbu u kojoj možemo samo uživati.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Nina Badrić - Poljubi me

Nina Badrić - Poljubi me

09.07.2010. - Koncert je održan 2009. godine. Nina Badrić jedna je od najpopularnijih i najslušanijih pjevačica u Hrvatskoj. Pjevačica je kao mala djevojčica pjevala u Zvjezdicama te je tako započela svoju karijeru.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Prljavo kazalište - Mojoj mjci

Prljavo kazalište - Mojoj majci

09.07.2010. - Jedan od najpopularnijih rock bendova u Hrvatskoj. Grupa je nastala 1977. godine u predgrađu Zagreba. Pjesmu Mojoj majci napisao je Jasenko Houra 1988. godine povodom smrti svoje majke. Od tada je ta pjesma postala velika uspješnica.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Gibonni i Oliver Dragojević - Cesarica

Gibonni i Oliver Dragojević - Cesarica

09.07.2010. - Koncert je održan u Pulskoj Areni u ljeto 2007. Odlična izvedba Cesarice u duetu u prepunoj areni. Gibonni je napisao Ceasaricu za Olivera Dragojevića, odmah poslije postao je traženi skladatelj čije su pjesme danas među najslušanijima. Cesarica je i dalje ostala popularna pjesma.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Tony Cetinski - Kad žena zavoli

Tony Cetinski

09.07.2010. - U Areni 2009. godine Tony Cetinski izveo je pjesmu Kad žena zavoli ali prije početka pjesme najavio je prosidbu dečka koji kleknuo pred svoju dragu i zaprosio je koja je, naravno, odgovorila sa da. Tony je zaručnicima poželio puno sreće.

KOMENTIRAJ ČLANAK