Metallica konačno u Zagrebu!

Metallica

24.04.2010. - Na sreću svih fanova Metallica će konačno nastupiti u Hrvatskoj, i to 16. svibnja na Hipodromu u Zagrebu. Ovi metal giganti u Zagreb doći će u sklopu velike svjetske turneje World Magnetic Tour.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Lijepa uz mlijeko

Lijepa uz mlijeko

24.04.2010. - Mlijeko nije samo dobro za tvoje zdravlje, nego i za tvoju lijepotu! Poslušaj jedan od naših savjeta, te ćeš se i sama uvjeriti u njegov pozitivni učinak. Ako ti oči ujutro izgledaju natečeno i umorno, ne brini.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Kako živjeti sretnije?

Sreća

24.04.2010. - Svi katkada imamo dojam da nas nosi bujica neželjenih obveza. Život počinje sličiti na bespoštednu utrku s vremenom. Između kupovine školske torbe, gomile spisa na radnom stolu i hladnjaka koje treba napuniti, uskoro nam je svega preko glave.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Jude Law troši na kozmetiku

Kozmetika

24.04.2010. - Britanski glumaci Jude Law, koji je u prosincu napunio 38 godina, troši tisuće dolara na kozmetiku. Nedavno je viđen u kupovini na kozmetičkom odjelu dućana Nordstrom, gdje je potrošio čak tri tisuće dolara na raznorazne preparate za njegu i uljepšavanje.

KOMENTIRAJ ČLANAK

40.-ti Dan planeta Zemlje

Planet Zemlja

24.04.2010. - Dan planeta Zemlje obilježava se 22. travnja svake godine u 150 zemalja diljem svijeta. Prvi koji je predstavio ideju obilježavanja Dana Zemlje bio je John McConnell, na konferenciji UNESCO-a, 1969. godine.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Christina Aguilera kopira Lady Gagu?

Christina Aguilera

24.04.2010. - Američki R'n'B pjevač Akon izjavio je kako je, slušajući novi album Chrisitne Aguilere, stekao dojam da slavna pjevačica u svojoj glazbi kopira poznatu Lady Gagu, koja je svojim osebujnim stilom u samo godinu dana osvojila svijet.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Beatlesima oprošteni grijesi nakon 40 godina

The Beatles

24.04.2010. - Sveta Stolica je odlučila oprostiti Beatlesima sve grijehe počinjene tijekom njihove glazbene karijere. Među navedenim grijesima spominju se neprimjeren i razuzdan život koji je proizašao iz uspjeha i slave ovih pjevačkih ikona.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Virtualne ljubavi

Virtualna ljubav

24.04.2010. - Definirati ljubav… Ne postoji točna definicija. O tome se razglaba od kada je svijeta. Svatko od nas ima svoju definiciju ljubavi i za njega je ona ispravna, jer je ljubav snažna emocija koju svatko od nas doživljava na svoj jedinstven način.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Časopis Joy pokrenuo projekt Škola do bola

Škola do bola

03.04.2010. - "Škola do bola" je projekt časopisa za mlade Joy u kojem se bira naj škola u Hrvatskoj. Na stranici projekta www.skoladobola.com nalaze se sve informacije i popis prijavljenih škola, a sam projekt odobren je od strane MZOŠ-a.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Čak i u naletu gnjeva možeš uživati u pizzi!

Always

03.04.2010. - Ako mene pitate, mogu vam reći da postoje i neke dobre stvari “onih dana u mjesecu”. Prije svega, pogledajmo to na način da tih dana možemo zaista biti prave, ženskaste cure. Osjećati se tako i biti slobodne!.

KOMENTIRAJ ČLANAK