Prva slika

Dzemal - 06.03.2013. - "Da te volim, malo je reći, ti si moj par pod zvijezdama. I ja ništa ne bih znala o sreći, da te još nisam pronašla." To si na našoj prvoj slici napisala i tako sve ružno iz moje glave izbrisala. Sada želim te pored sebe blizu, jer bez tebe upadam u krizu. Teško ću zaspati ove noći, jer me danas nisu gledale tvoje prelijepe oči. Nadam se da ćemo sutra nadoknaditi sve, a do tad znaj da volim te! Laku noć i lijepe snove, želim ti i noći ove.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Ti si bogatstvo

Dzemal - 06.03.2013. - Ti si svo bogatstvo vrijedna, jer ti si lijepa kao ni jedna. Kada vidim tvoja usta medna, moja duša za tobom postane žedna. A kada vidim tvoje najslađe obraze, moje srce kaže to voljeti mora se. Kada sam sa tobom ja razum slušati ne mogu, jer moje tijelo upravlja srce sve od glave do nogu. Jednog dečka, zato što nisi pored njega srce boli, ali taj te dečko i dalje najviše na svijetu voli. U ovom tihom i tajanstvenom mraku, želim ti lijepe snove i noć laku.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Ovisnik

Dzemal - 06.03.2013. - Kao narkoman za drogom, kao vjernik za Bogom, kao strebar za bodom, kao komsija za konom, kao riba za vodom ja sam ovisan za tobom.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Cijelu noć

Dzemal - 06.03.2013. - Cijelu noć sve do zore sanjat ću kako se dvoje vole. To dvoje ćemo biti ti i ja i taj san neće imati kraj. Kada sanjam ovakav san, meni bude dobar cijeli dan. Znaj da tebe ne može ni jedna zamijeniti i ako ti odeš moje srce će se skameniti. Želim ti lijepu i laku noć, a sada moramo u krevet poć'.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Bolje nema

Dzemal - 06.03.2013. - Za mene bolje nema, ti si najljepše čudo ovog svijeta. Dan nije dan ako tebe barem jednom ne ugledam. Želim ti noć lijepu moja najljepša djevojko na svijetu. A sutra kada se probudim u zoru volio bih da budem sa tobom daleko na moru, da te gledam i nikome ne dam, ljubim i svaki dan poljupcem budim.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Ljubav prava

Dzemal - 06.03.2013. - Zbog tebe mi se u srcu nešto posebno stvara, osjećam da je to ljubav prava. Znaj da te volim ljubavi moja mala i nemoj nikada si nekome svoje srce osim meni dala! Nadam se da ćeš mi u san doć', a ti znaj da ti želim laku noć. Slatke snove ti želim i neizmjerno se sutrašnjem danu veselim.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Mjesec

Dzemal - 06.03.2013. - Pogledaj kroz prozor mjesec na nebu i znaj da bi ti i njega skinuo jer te volim moj najslađi medo.

KOMENTIRAJ ČLANAK

3 mjeseca

Dzemal - 06.03.2013. - Nakon 3 prelijepa mjeseca skupa, nećemo dozvoliti da nam zbog gluposti srce usporeno lupa. Jedno bez drugog ne bi znali što bi, najvjerovatnije bi u depresiju pali. Znam da to ne bi ni je ni ti htijeli, jer bi tad svi naši lijepi snovi u vodu pali. Moramo da vjerujemo jedno drugom, jer ne želimo da imamo posla s togom. Sa tobom želim samo ljubav i sreću i obećavam da te više nikada povrijediti neću. Kada sam sa tobom sve je san, zbog toga ću sve na svijetu da ti dam. Sa tobom sve izgleda lako, jedino mi smeta što te ne mogu sada vidjeti bar na kratko i da ti u oči poželim lijepe snove kao i svake noći.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Boga molim

Dzemal - 06.03.2013. - Ja te volim i Boga molim da mi te čuva samo za mene, jer moje srce ne može bez tebe. Dao bih sve na ovom svijetu da te mogu gledati ove noći tako lijepu. Volio bih da mogu gristi tvoje obraze, jer na svaki dan bez njih ja gledam kao na poraze. Njaljepše bih zaspao kada bih stavio na tvoj trbuh ruke, jer tada od mene odlaze sve muke.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Nadam se

Dzemal - 06.03.2013. - Svakim ternutkom mislim na tebe i sve više te želim pokraj sebe. Znam da ćeš biti u mome snu, ali ja te ipak želim pored sebe u krevetu. Nadam se da će taj trenutak u budućnosti doći, a do tad znaj da ti najljepše snove želim svake noći.

KOMENTIRAJ ČLANAK