Prva slika

Dzemal - 06.03.2013. - "Da te volim, malo je reći, ti si moj par pod zvijezdama. I ja ništa ne bih znala o sreći, da te još nisam pronašla." To si na našoj prvoj slici napisala i tako sve ružno iz moje glave izbrisala. Sada želim te pored sebe blizu, jer bez tebe upadam u krizu. Teško ću zaspati ove noći, jer me danas nisu gledale tvoje prelijepe oči. Nadam se da ćemo sutra nadoknaditi sve, a do tad znaj da volim te! Laku noć i lijepe snove, želim ti i noći ove.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Ti si bogatstvo

Dzemal - 06.03.2013. - Ti si svo bogatstvo vrijedna, jer ti si lijepa kao ni jedna. Kada vidim tvoja usta medna, moja duša za tobom postane žedna. A kada vidim tvoje najslađe obraze, moje srce kaže to voljeti mora se. Kada sam sa tobom ja razum slušati ne mogu, jer moje tijelo upravlja srce sve od glave do nogu. Jednog dečka, zato što nisi pored njega srce boli, ali taj te dečko i dalje najviše na svijetu voli. U ovom tihom i tajanstvenom mraku, želim ti lijepe snove i noć laku.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Cijelu noć

Dzemal - 06.03.2013. - Cijelu noć sve do zore sanjat ću kako se dvoje vole. To dvoje ćemo biti ti i ja i taj san neće imati kraj. Kada sanjam ovakav san, meni bude dobar cijeli dan. Znaj da tebe ne može ni jedna zamijeniti i ako ti odeš moje srce će se skameniti. Želim ti lijepu i laku noć, a sada moramo u krevet poć'.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Bolje nema

Dzemal - 06.03.2013. - Za mene bolje nema, ti si najljepše čudo ovog svijeta. Dan nije dan ako tebe barem jednom ne ugledam. Želim ti noć lijepu moja najljepša djevojko na svijetu. A sutra kada se probudim u zoru volio bih da budem sa tobom daleko na moru, da te gledam i nikome ne dam, ljubim i svaki dan poljupcem budim.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Ljubav prava

Dzemal - 06.03.2013. - Zbog tebe mi se u srcu nešto posebno stvara, osjećam da je to ljubav prava. Znaj da te volim ljubavi moja mala i nemoj nikada si nekome svoje srce osim meni dala! Nadam se da ćeš mi u san doć', a ti znaj da ti želim laku noć. Slatke snove ti želim i neizmjerno se sutrašnjem danu veselim.

KOMENTIRAJ ČLANAK

3 mjeseca

Dzemal - 06.03.2013. - Nakon 3 prelijepa mjeseca skupa, nećemo dozvoliti da nam zbog gluposti srce usporeno lupa. Jedno bez drugog ne bi znali što bi, najvjerovatnije bi u depresiju pali. Znam da to ne bi ni je ni ti htijeli, jer bi tad svi naši lijepi snovi u vodu pali. Moramo da vjerujemo jedno drugom, jer ne želimo da imamo posla s togom. Sa tobom želim samo ljubav i sreću i obećavam da te više nikada povrijediti neću. Kada sam sa tobom sve je san, zbog toga ću sve na svijetu da ti dam. Sa tobom sve izgleda lako, jedino mi smeta što te ne mogu sada vidjeti bar na kratko i da ti u oči poželim lijepe snove kao i svake noći.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Nadam se

Dzemal - 06.03.2013. - Svakim ternutkom mislim na tebe i sve više te želim pokraj sebe. Znam da ćeš biti u mome snu, ali ja te ipak želim pored sebe u krevetu. Nadam se da će taj trenutak u budućnosti doći, a do tad znaj da ti najljepše snove želim svake noći.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Prelijepe oči

Dzemal - 06.03.2013. - I ove noći fale mi tvoje prelijepe oči. Kada bih mogao gledati u njih i u tebe kako lagano želiš zaspati, poklonio bih ti najljepšu zvijezdu jer volim najviše na cijelom svijetu. Laku noć i lijepo spavaj ljubavi moja mala. Slatke mi snove sanjaj i znaj da se samo tebi nadam. .

KOMENTIRAJ ČLANAK

Čudna moć

Dzemal - 06.03.2013. - Kada pomislim na tebe osjetim neku čudnu moć, zato ti želim najljepšu laku noć. Kada bih mogao birati snove, ja bih samo tebe sanjao, jer ti si sve u životu mome, ljubavi moja slatko mi spavaj.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Laku noć ti želim

Pjesmotvorka - 22.03.2011. - Večeras zaspi, mirno i spokojno, u duši nek ti bude mir i nemoj ružno misliti. Ako ti je smiješno, reci i meni, da se nasmijem, pa da i ja lakše zaspem. Od smijeha ja se umorim, ponestane mi daha.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Doći ću ti noćas u san

26.07.2010. - Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nježno ću te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu.Poljubit ću te u snene oči i onda tiho nestati u noći.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Najslađi snovi

26.07.2010. - Jednom davno, netko je rekao da je život kratak, i ako hoćemo živjeti ispunjeno moramo sanjati. Želim ti najslađe snove.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Poljubac ti šaljem svoj

26.07.2010. - Kada se ponoć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja, i tiho ti šapne da te volim ja!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Za tebe srećo

26.07.2010. - Sanjaj noćas ako sklopiš oči, moje su budne i ove noći. Moja je noć bez tebe čudna, uvijek tužna, bez tebe budna. Ove ti riječi srcem pišem, za tebe srećo i noćas dišem.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Laku noć

26.07.2010. - Već polako mi se drijema, koga volim ovdje nema. Mjesec sja cijelu noć, pusa tebi i laku noć.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Volim samo tebe

26.07.2010. - Kad otvoriš oči pomisli na mene, kad legneš spavati sanjaj mene, zauvijek ti dušo voli samo mene, kao što ja mislim, sanjam i volim samo tebe.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Najljepši snovi

26.07.2010. - Noćas ću anđelu ukrasti krila, doletjeti do raja za tebe, ubrati najljepšu ružu i ostaviti je na tvom jastuku, a poljupcem ti zaželjeti najljepše snove.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Osmijeh tvoj

26.07.2010. - Spušta se noć i prekriva prozor moj, a ja gledam u nebo i tražim sjajnu zvijezdu, tražim osmijeh tvoj! .

KOMENTIRAJ ČLANAK

Voljeno moje

26.07.2010. - Volio sam te jučer. Volim te i danas i tako će uvijek biti. Volim te i pružam ti srce svoje. Laku noć voljeno moje.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Najljepše želje

26.07.2010. - Kad zvjezdana prašina prekrije nebo, i zvona na katedrali otkucaju ponoć, znaj da netko misli na tebe i šalje ti naljepše želje.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Tiha je noć i mjesec lagano sja

Bruno - 16.10.2009. - Tiha je noć i mjesec lagano sja, polako u samoći, na tebe mislim ja. Laku noć, srce moje malo.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Kad zvijezde zasjaje

Bruno - 16.10.2009. - Kad zvijezde zasjaje u tamnoj noći i nestane dan, želim ti, srećo moja, najljepši san. Gubim se polako u ovoj tamnoj noći, mislim na tebe čak i kada sklopim oči.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Slatko sanjaj kad sklopiš oči

Bruno - 16.10.2009. - Slatko sanjaj kad sklopiš oči, moje su teške i ove noći. Svaka je noć bez tebe čudna, tužna i beskrajno do zore budna.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Misli noćas na mene

Bruno - 16.10.2009. - Misli noćas na mene jer ovo nebo ima čarobnu moć, možda se stvorim pokraj tebe, zagrlim te i poljubim za laku noć!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Laku noć srce moje maleno

Bruno - 16.10.2009. - Laku noć srce moje maleno, poljubac ti šalje jedno srce vatreno, koje kuca samo za tebe i gori poručujući da tebe NAJVIŠE VOLI !.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Neka polete anđeli poput ptica

Bruno - 16.10.2009. - Neka polete anđeli poput ptica i dotaknu predivan osmijeh tvog lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim, da ti ja najljepšu, laku noć želim.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Laku noć ljubavi moja

Bruno - 16.10.2009. - Tišina u noći, šapat u sobi, sjajne su zvijezde, al sjajnije tvoje su oči. Čuje se sova i jecaj boli, posljednja slova: laku noć ljubavi moja.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Lijepi snovi u zimskoj noći

Bruno - 16.10.2009. - Želim ti lijepe snove u ovoj zimskoj noći, želim ti to jer ne mogu doći. Ne mogu te zagrliti i priviti uz sebe i ostaje mi samo da zaspim misleći na tebe.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Tisuću zvijezda

Bruno - 05.10.2009. - Kad u tisuću zvijezda razlije se nebo, kad mjesec pušta svoje sjajno srebro, kad tišina ubija sitne ponoćne sate, jedna osoba misli samo na te! Laku noć!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Čaroban veo divnih snova

Bruno - 21.09.2009. - Neka ti čaroban veo divnih snova uljepša noć, kada u mekani krevet odlučiš poć, anđeli neka čuvaju anđela mog i poljubac iz srca šaljem svog.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Ti ne spavaš srećo moja

Bruno - 21.09.2009. - Ti ne spavaš srećo moja ni ja nemam sna sve što tebe noćas boli osjećam i ja... Ako te zaboli srce, ako ga neko slomi, sjeti se da imaš menee koja te ludo voli.

KOMENTIRAJ ČLANAK