Anđeo

Dzemal - 06.03.2013. - Jedva ću izdržati ove dane bez tebe jer moje srce za tobom vene. Cijeli ovaj tmurni dan u glavi mi je od sinoć san. U njemu smo bili ja i ti, a nas i našu ljubav su čuvali prelijepi anđeli. Ali jedan je anđeo meni ipak bio najljepši, a taj anđeo si bila ti moja ljubavi.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Prelijepe oči

Dzemal - 06.03.2013. - I ove noći fale mi tvoje prelijepe oči. Kada bih mogao gledati u njih i u tebe kako lagano želiš zaspati, poklonio bih ti najljepšu zvijezdu jer volim najviše na cijelom svijetu. Laku noć i lijepo spavaj ljubavi moja mala. Slatke mi snove sanjaj i znaj da se samo tebi nadam. .

KOMENTIRAJ ČLANAK

Čudna moć

Dzemal - 06.03.2013. - Kada pomislim na tebe osjetim neku čudnu moć, zato ti želim najljepšu laku noć. Kada bih mogao birati snove, ja bih samo tebe sanjao, jer ti si sve u životu mome, ljubavi moja slatko mi spavaj.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Volim te

bubniSMS - 15.08.2012. - Kada si blizu ljepše je sve, nemoj odlaziti jer volim te. Dođi još bliže želim te kraj sebe, da čuješ moje srce kako kuca za tebe!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

ljubav

dinci - 10.06.2011. - Lako je reći Volim te, lako je reći Trebam te, lako je reći Ti si meni sve, ali teško je pronaći osobu koja zaslužuje riječi te.  .

KOMENTIRAJ ČLANAK

Uskrs

Uskrs

Pjesmotvorka - 25.03.2011. - Za Uskrs mi jaja bojimo i onda rojimo ujutro kako ih nismo našli. Sretan Uskrs mami, tati, veselimo se i jaje ćemo im dati.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Malo o ljubavi

Pjesmotvorka - 23.03.2011. - Nedostaješ mi, ljubavi, jako te volim, znam da ti mene ne. Ali ja ću te potajno uvijek voljeti, nadam se da te poslije za ljubav neću moliti.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Pravi prijatelj

Pjesmotvorka - 22.03.2011. - Ja: Debela. Ona: Nikada se više neću družiti s tobom. Ja ti kažem debela , a ti se odmah uvrijediš. Ja te volim , ti to ne znaš, tvoje mi je prijatelstvo najdraže. Nemoj otići. Kako to možeš.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Laku noć ti želim

Pjesmotvorka - 22.03.2011. - Večeras zaspi, mirno i spokojno, u duši nek ti bude mir i nemoj ružno misliti. Ako ti je smiješno, reci i meni, da se nasmijem, pa da i ja lakše zaspem. Od smijeha ja se umorim, ponestane mi daha.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Shvati riječi moje

29.07.2010. - Možda je ludo da te volim, možda ponizno da za ljubav molim, ali jednoga dana kada shvatiš rijeći moje, saznat ćeš da si izgubio nešto što je zauvijek moglo biti tvoje!.

KOMENTIRAJ ČLANAK