Prijemni ispit

Tiana97 - 01.11.2011. - Zašto bakica čita Bibliju? Priprema se za prijemni.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Real Madrid

luka022 - 17.02.2011. - Lionel Messi se pridružio grupi: Svi koji traže put do Realovog gola.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Žrtve

16.07.2010. - Stoji dida na sred mosta, prodaje novine i viče: - 10 žrtava! 10 žrtava! Zastaje neki čovjek pa će zainteresirano: - 10 žrtava? Ajde, daj da vidim... Dida ga gurne s mosta: - 11 žrtava! 11 žrtava!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Znanstvenik kemičar

16.07.2010. - U ovoj sobi je nekada živio jedan kemičar znanstvenik. - objašnjava gazdarica mladom studentu. -Sigurno je ova mrlja na plafonu od kemikalija? - Ne, to je od kemičara.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Pesimist, optimist i realist

16.07.2010. - Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. Realist vidi da je to svjetlo ustvari vlak. A strojovođa vidi 3 idiota na pruzi.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Šetnja po groblju

16.07.2010. - Pao mrak, jedna baba se treba vratiti kući sama. Noge je bole, ali joj je prečica preko groblja pa ne smije sama. Vidi ona u daljini mladog momka i djevojku i pita ih može li s njima. Oni kažu da može i krenu. Idu oni tako, idu, kad momak pita babu: - Baba, jel tebe strah da ideš sama po groblju? - Je, sinko, strah me. A na to će djevojka: - Da, i nas je bilo dok smo bili živi!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Čovjek s prijateljem igra golf

16.07.2010. - Čovjek s prijateljem igra golf. Baš je htio udariti lopticu, kad primjeti pogrebnu povorku. Zastane usred udarca, skine kapu i pokloni se. Ovo je stvarno dirljivo. Nisam znao da si tako osjećajan.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Sudar rabina i svećenika

Piletina - 21.10.2009. - Sudarili se svećenik i rabin. I izletio svećenik iz auta, sav crven u licu i počeo vikati na rabina. Rabin, da bi smirio situaciju, izvadi bocu vina iz auta i ponudi svećeniku da u miru porazgovaraju uz koju kapljicu, jer će se tako lakše dogovoriti. Svećenik pristane, pa uzme prvi, pa drugi gutljaj, i tako par za redom, kadli primijeti da rabin uopće ne pije. Upita ga zašto, a rabin mu odgovori, "Čekam policiju da dođe.".

KOMENTIRAJ ČLANAK

Kamo će svećenik nakon smrti?

Piletina - 21.10.2009. - Dođe svećenik i vozač autobusa kod svetog Petra da im odluči gdje će, u raj ili pakao. Kaže Petar, svećenik u pakao, a vozač u raj. Svećenik sav zaprepašten, pita, pa kako to on svećenik u pakao, a vozač u raj. Nato će Petar: "Kad si ti držao misu, svi su spavali, a kad je ovaj vozio, svi su molili Boga da samo ostanu živi.".

KOMENTIRAJ ČLANAK

Zlo prase šeće šumom

Piletina - 21.10.2009. - Hoda zlo prase šumom i sretne dobru vilu. Vila: - Ja sam dobra vila i ispunjavam tri želje onome tko me sretne. Pošto si ti zlo prase, ispunit ću ti samo jednu. Reci. Zlo prase: - Crkni !.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Kamo bježi djedica od smrti?

Piletina - 21.10.2009. - Bježi djed od Smrti i ode u vrtić. Sjedne ručati s djecom. Nađe ga Smrt i pita: - Šta radiš? - Lučam!, odgovori djed. Smrt će na to: - Lučaj, lučaj, pa ćemo pa-pa.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Zagorac na egzekuciji

Piletina - 21.10.2009. - Osudili Zagorca na smrt i pitaju ga ima li zadnju želju. Veli on:"Ma kakvu želju". "Dobro, kad nemaš - vješaj ga". Izbiju oni stolac, kad ovaj počne mlatiti rukama i nešto guglati, kad veli jedan: "Stani, stani izgleda da ima želju, digni ga brzo". Ovi ga podignu na stolac kad će on: "DEČKI KAJ STE NORMALNI - BU TE ME ZAGUTILI" ?!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Jedan o crncima

Piletina - 21.10.2009. - Zašto je šteta baciti crnca sa mosta zajedno sa vrećom cementa oko struka? Jer duboko unutra nisu niti tako loši.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Policajac i Leonardo DiCaprio

Piletina - 21.10.2009. - Našao crnac vozačku dozvolu na ime Leonardo DiCaprio i počeo se služiti s njom! Sutradan ga zaustavi policajac i zatraži mu vozačku, crnac mu izvadi i pokaže. Gleda policajac u njega, pa u vozačku, uze motorolu i nazove centralu: - Centrala? - Ovdje centrala, slušamo! - Dajte mi recite, molim vas, jel onaj Titanik izgorio ili se potopio?.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Maleni anđeli

Piletina - 21.10.2009. - Došla djeca kod Boga. Stigne prvi bijel i nedužan, a Bog ne zna što će s njim. Kaže mu Bog: -Evo ti krila pa budi anđeo! Klinac sav sretan odleti. Dođe tako i drugi i ista stvar. Nakon nekoliko stotina djece dođe i mali crnac. Bog sav u čudu pogleda ga i reče: -Evo ti krila pa budi šišmiš!.

KOMENTIRAJ ČLANAK