lisice

marko ludić - 20.12.2010. - Zašto Sanaderu nisu stavili lisice? Da ih ne ukrade.

KOMENTIRAJ ČLANAK

pozzzz

renato - 12.12.2010. - Kako je Sanader uspio pobjeći iz zemlje? Kao Rudi Perešin ,sa MIG-om.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Paštete i hrenovke

18.09.2010. - Petar Čobanković jede paštete i hrenovke, i nije mu ništa!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Čobanković loše meso otkriva njuhom

18.09.2010. - Čobanković loše meso otkriva njuhom.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Bandić želi postati predsjednik

23.07.2010. - Allooo, ovdje Milan, je l' to Pantovčak? - Je, gospodine, što želite? - Hoću postati predsjednik RH, što mi za to treba? - Jesi ti čovječe lud? - Jesam, je l' treba još nešto?.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Revolucionarni izum

23.07.2010. - Na jučerašnjoj konferenciji za novinare Bandić će novinarima - Nije točno da Arena prokišnjava. To je revolucionarni izum. Kad se igrači jako umore, sustav ih automatski rashlađuje vodom s krova.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Bandićev Stojadin

23.07.2010. - Kako će se zvati 101-vi Bandićev tramvaj? Stojadin! .

KOMENTIRAJ ČLANAK

Bandić počeo pričati kajkavski

23.07.2010. - Zašto Bandić više ne bi trebao biti gradonačelnik grada Zagreba? Sad kad je konačno progovorio kajkavski nitko ga više ne razumije.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Sanader pio na rukometnoj utakmici

23.07.2010. - Zašto je Sanader pio na rukometnoj utakmici? Nije mogao podnijeti što je Čupić osvojio još jedan sat.

KOMENTIRAJ ČLANAK

America - Croatia

23.07.2010. - America - We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash. Croatia - We have Ivo Sanader, no wonder, no hope and no cash.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Zahvala Sanaderu

23.07.2010. - Dođe Sanader na fakultet u Zagrebu i pita jednog studenta - Koliko je sati? Učenik odgovara - 14:30. Sanader ga ispravlja - Trebas reći zahvaljujući Sanaderu i HDZ-u sada je 14:30. Dođe do drugog i isto ga to pita, a student odgovara - Zahvaljujući Sanaderu i HDZ-u ja nemam sat.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Bushu nestao sat

23.07.2010. - Zašto je nestao Bushu sat? Jer se družio sa Sanaderom.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Najdraži političar

16.07.2010. - Dragi djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Farrah Fawcett. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar dr. Ivo Sanader. Hvala!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Tu ti tu tu tu

16.07.2010. - Što znači: - Tu ti tu tu tu? Milan Bandić u Londonu naručuje dva čaja u sobu 222.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Koja je razlika između ljepote i recesije?

16.07.2010. - Koja je razlika između ljepote i recesije? Ljepota je prolazna!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Kralj Tomislav i njegov konj

Piletina - 21.10.2009. - Dođe Sanader na Trg kralja Tomislava i kralj Tomislav ga doziva: - Ivo, Ivo! Sanader se okrenuo i Tomislav mu reče: - Daj mi zamijeni ovog konja, već je star. Dođe Sanader u Sabor i kaže Jadranki da mu je kralj Tomislav rekao da mu treba novi konj. Sanader reče: - Dođi sa mnom poslije pa ćeš vidjet. Odu oni na Tomislavov trg i Tomislav ga opet doziva: - Ivo, Ivo, rek'o sam ti da mi dovedeš konja, a ne kobilu!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Sanader u posjetu prvoj gardijskoj brigadi

Piletina - 21.10.2009. - Došao Sanader u posjet 1. gardijskoj i upita jednog vojnika: - Vojniče koliko je sati? - 2 i 15, odgovori vojnik. - E, moj vojniče ne kaže se tako. Trebao si reći: "Zahvaljujući vladi i HDZ-u, sada je 2 i 15". Zatim upita slijedećeg vojnika: - Vojniče koliko je sati? - Zahvaljujući vladi i HDZ-u, ja nemam sat.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Pitanje za zastupnika Roma u Saboru

Piletina - 21.10.2009. - Pitanje za zastupnika Roma u Saboru: - Što vas je privuklo u koaliciju sa Sanaderom? - Satovi, brate, satovi!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Sanader u Vatikanu

Piletina - 21.10.2009. - Došao Sanader u Vatikan u posjet papi i donio mu kao poklon zlatnu Bibliju. Kaže Papa: - Dobro Ivo, imam ja već dosta Biblija, nego daj mi reci, kakav to sat imaš na ruci?.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Ivica uči o državnim funkcijama

Piletina - 21.10.2009. - Dođe mali Ivica tati: - Tata, danas sam imao ispit s pitanjima što je država, predsjednik, potpredsjednik, sabor, tko je Sanader. Tata: - Slušaj me sine... Naša kuća je država, mama je podpredsjednik, ja sam predsjednik, mali braco je sabor, a ti si Sanader... OK? - Ok tata! Te večeri... Uleti Ivica u sobu usred noći i viče... - Predsjedniče, probudite se, a probudite i podpredsjednicu, treba se nešto napraviti... Sabor se usrao do najgorih govana i zasmrdio je cijelu državu!!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Mali Ivica moli Boga

Piletina - 21.10.2009. - Mali Ivica je strašno želio 100 eura. Svaki je dan molio Boga da mu ih pošalje, ali nikako da dođu. Odluči on poslati pismo, no u pošti nisu znali što bi s pismom upućenim Bogu, pa su ga poslali u Vladu. Sanadera je dirnulo pismo i odluči poslati Ivici 5 eura, jer što će malom Ivici toliki novac. I dobio Ivica 5 eura, oduševio se odgovorom i odluči poslati pismo zahvalnosti: Dragi Bože, puno ti hvala kaj si poslal lovu. Samo nemoj više slati preko Vlade jer su lopine maznule 95 eura. Tvoj Ivica.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Tko je drag Sanaderu?

Piletina - 21.10.2009. - Sanaderov tajnik izvještava svog šefa da su mu stigla tri gosta: Papa, izaslanik Međunarodnog monetarnog fonda i direktor Svjetske banke. - Gospodine premijeru, koga da uvedem prvog? - Papu. - odgovori šef - Njemu moram poljubiti samo ruku.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Kreditne kartice

Piletina - 21.10.2009. - Pita Sanader Carlu Del Ponte: - Primate American Express? Ona mu odgovori: - Ne samo Gotovinu...

KOMENTIRAJ ČLANAK

Koja je razlika između NLO-a i političara?

Piletina - 21.10.2009. - Koja je razlika između NLO-a i poštenog političara? NLO je viđen.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Kako prepoznati neiskrenost političara?

Piletina - 21.10.2009. - Kako prepoznati kad političar laže? Pažljivo promatrati usne. Ako se miču i pri tome se čuje glas... To je to!.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Kako je Ivica upoznao Maricu?

Piletina - 21.10.2009. - Mali Ivica pričao je političke viceve. I onda je došla po njega - Marica!.

KOMENTIRAJ ČLANAK